Myronidis Marmer  importeur van natuursteen uit voornamelijk Griekenland.

Werkwijze

Myronidis Marmer biedt de groothandel en natuursteen projectbedrijven in de Benelux de beste Zuid-Europese materialen voor hun specifieke wensen.Myronidis Marmer biedt de groothandel en natuursteen projectbedrijven in de Benelux de beste Zuid-Europese materialen voor hun specifieke wensen.

Via persoonlijke contacten en controles in groeves en fabrieken garanderen wij onze hoge kwaliteit natuursteen platen en tegels, wat ons sinds 1987 tot een vertrouwde naam bij onze klanten heeft gemaakt.

Hierdoor zijn wij al decennialang de aangewezen naam als het gaat om de import van Griekse natuursteen in de Benelux en leveren wij onze Spaanse materialen aan de grootste importeurs in de Benelux.

Myronidis Marmer. Natuursteen is zowel prachtig, tijdloos als functioneel en vereist een nauwkeurige ontginning, productie, en selectie.Natuursteen is zowel prachtig, tijdloos als functioneel en vereist een nauwkeurige ontginning, productie, en selectie. Myronidis Marmer ziet er op toe dat haar klanten hun specifieke eisen op deze gebieden gewaarborgd zien worden en biedt de noodzakelijke service om hen hier in te begeleiden.

Wij onderhouden lange termijn relaties met onze diverse fabrikanten in Zuid-Europa en zijn constant op zoek naar de hoogste kwaliteit, nieuwste materiaaltrends, snelste levertijden en beste prijzen voor onze klanten. 

Myronidis Marmer. Wij onderhouden lange termijn relaties met onze diverse fabrikanten in Zuid-Europa en zijn constant op zoek naar de hoogste kwaliteit, nieuwste materiaaltrends, snelste levertijden en beste prijzen voor onze klanten. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in exclusieve Zuid-Europese materialen houdt dit een intensieve relatie met en aanwezigheid in betreffende gebieden in, zodat Uw wensen ook de aandacht en kritische blik krijgen die zij verdienen. Onze Zuid-Europese achtergrond biedt ons significante voordelen om snel en doeltreffend te handelen om aan deze eisen te voldoen
Myronidis Marmer. Steenhouwers en particulieren kunnen wij verwijzen naar de diverse groothandels in Nederland en België die onze producten voorradig hebben.Steenhouwers en particulieren kunnen wij verwijzen naar de diverse groothandels in Nederland en België die onze producten voorradig hebben.

U kunt in onze productpagina’s ideeën op doen over welke vorm van natuursteen voor U geschikt is en een selectie van diverse materialen aanschouwen.